reclamatie alooo
3 posters
Page 1 of 1
reclamatie alooo
1.Adminul , jucatorul sau problema in cauza: aloo
2.Nick-ul tau:bulan(pheonix)
3.Data si ora cand s-a petrecut incidentul:
4.Serverul: 19:17 16.04.2010
5.Anumite dovezi care pot confirma adevarul (screenshut , demo , min 2 jucatori care au fost de fata): imi da ban pe reason cik am bhop in cfg
bhop nu e scrypt
2 joc de pe steam pe steam e interzis bhopul
3REMOVE ADMIN SI BAN SI INCA O COMANDA BONUS DAT DE MINE
DACA NU IA REMOVE PLEC EU CLAR!!!!
AM AJUNS SA FIU BANAT SI FACUT CODAT DE TOTI DOBITOCII SI INCULTII
2.Nick-ul tau:bulan(pheonix)
3.Data si ora cand s-a petrecut incidentul:
4.Serverul: 19:17 16.04.2010
5.Anumite dovezi care pot confirma adevarul (screenshut , demo , min 2 jucatori care au fost de fata): imi da ban pe reason cik am bhop in cfg
bhop nu e scrypt
2 joc de pe steam pe steam e interzis bhopul
3REMOVE ADMIN SI BAN SI INCA O COMANDA BONUS DAT DE MINE
DACA NU IA REMOVE PLEC EU CLAR!!!!
AM AJUNS SA FIU BANAT SI FACUT CODAT DE TOTI DOBITOCII SI INCULTII
Guest- Guest
Re: reclamatie alooo
Pheonix ai fost beat cand ai facut thread-ul ?
Last edited by SouLKeePeR on Mon Apr 19, 2010 1:03 pm; edited 1 time in total
ma baiatule mio scris in consola "kiked: banet permanently"
oricum baiatu ala nu va scapa de mine clar
el da kick/ban pe motiv ca cica am bunnyhop in cfg?
asta e motiv?
asa ti-ai educat admini?
oricum baiatu ala nu va scapa de mine clar
el da kick/ban pe motiv ca cica am bunnyhop in cfg?
asta e motiv?
asa ti-ai educat admini?
Guest- Guest
dar se vedea clar ca ai avut bhop asa pt asa cv nu e nevoie de poze si bhop e scrypt !!!
admin cu cod
admin cu cod
alooo- Admin JoinCS
alooo wrote:dar se vedea clar ca ai avut bhop asa pt asa cv nu e nevoie de poze si bhop e scrypt !!!
admin cu cod
cand citesc de astea ma apuca rasu
de cate ori sa-ti explic ca bunnyhop-ul este interzis pe steam?...daca dadeai un simplu "Status" in consola vedeai ca sunt steamer sau daca te uitai in consola vedeai ca ma deconectasem cu "pheonix" si dupa 2 secunde intru cu "bulan" da ipurile sunt tot alea....daca soul tinea server deschis sau era at la pc si se uita in consola serverului vedea cum sta treaba......
@ aloo MISCAREA ASTA NU VA RAMANE ASA
@ Soulkepper IA TU O MASURA SAU LASAMA PE MINE SA FAC CE MI-AM PROPUS CU ACEST "PGL-IST"
Guest- Guest
Bah pheo nush ce sa mai cred,u te pui in gura cu toata lumea,pe mine ma faci in toate felurile cand ai ocazia cu deamon te certai noroc ca mai lasa el de la el si acum te certi cu alooo.
Si nu inteleg de ce iti faci atatea probleme ca el nu a verificat IP-ul? Dar e obligat cand intra un jucator sa zica: Bah ,ia sa ma uit. Daca e pheo sa am grija sa nu-i dau ban chiar daca are cod.
Eu propun o impacare aici pentru ca sunteti 2 membrii ai acestei comunitati inca in formare!!!
Si nu inteleg de ce iti faci atatea probleme ca el nu a verificat IP-ul? Dar e obligat cand intra un jucator sa zica: Bah ,ia sa ma uit. Daca e pheo sa am grija sa nu-i dau ban chiar daca are cod.
Eu propun o impacare aici pentru ca sunteti 2 membrii ai acestei comunitati inca in formare!!!
>>WhiTe.maMba<<- Admin JoinCS
mie imi pare rau ca nu am fakut un demo atat!!
alooo- Admin JoinCS
=*TnG*= *>Cryper<* wrote:Bah pheo nush ce sa mai cred,u te pui in gura cu toata lumea,pe mine ma faci in toate felurile cand ai ocazia cu deamon te certai noroc ca mai lasa el de la el si acum te certi cu alooo.
TE ROG FRUMOS SA-MI ARATI DOVADA(PRINT DIN CONSOLA) CAND TE-AM FACUT EU IN FEL SI CHIP=))
si aloo ce rezolvai cu demo-ul ala? se vedea ca-s curat
nu esti primu care ma suspecta ca am coduri:-j
Guest- Guest
si nu o sa fiu nici ultimul hay gata owneru ce zice ???
alooo- Admin JoinCS
Deci ce sa zic, am luat o decizie care nu este in favoarea niciunuia: aloo de la gradul de administrator scazut la helper, iar pheonix de la gradul de Vip scazut la Godfather !
Topic Closed !
Topic Closed !
dc scazut gradul meu?SouLKeePeR wrote:Deci ce sa zic, am luat o decizie care nu este in favoarea niciunuia: aloo de la gradul de administrator scazut la helper, iar pheonix de la gradul de Vip scazut la Godfather !
Topic Closed !
k astea sunt buti si ma fac codat si aplik comenzi asupra mea?
Guest- Guest
Page 1 of 1