JoinCS
Bine ati venit. Comunnitatea JoinCS va ureaza vizionare Placuta. Adaugati la favorites server-ul nostru de CS joincs.idle.ro

Join the forum, it's quick and easy

JoinCS
Bine ati venit. Comunnitatea JoinCS va ureaza vizionare Placuta. Adaugati la favorites server-ul nostru de CS joincs.idle.ro
JoinCS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

tot eu, despre ,,prieteni''

4 posters

Go down

tot eu, despre ,,prieteni'' Empty tot eu, despre ,,prieteni''

Post  kam3l3on Fri Apr 30, 2010 8:49 am

Voi va uitati cui dati admin?! (asta e intrebare pt Soul si DeaMon).
Voi vedeti ca dati admin unor copii copaci?
Buna, care e problema mea?!?!
Bunul meu ,,prieten'' diabolic.
Am intrat intr-o zi cu alt nick, doaream doar sa joc si constat ca era diabolic online, nici o problema, jucam.harta era dust 2 el tero,eu conter, ,,din greseala'' l-am killarit si aveam de dezamorsat bomba fara kit,mai erau 2 secunde (stiti ca bmb se dezamorseaza greu fara kit) si primesc slap de la ,,,zeul adminilor'' diabolic.Normal ca slapul m-a dus de langa bmb si astfel bmb a explodat.cand l-am intrebat de ce a zis ca o fost doar o gluma.Am zis ca nu mai zic nimica, ca vad ca el are glume de copil prost in cap.Nick-ul cu care am intrat atunci a fost Cisse.
Apoi azi, cireasa de pe tort.Tot asa, voiam sa joc, sa ma mai destind putin si intru pe server cu un nick oare care (bula).harta ...snow.Disperat ca ia headuri cu mp5navy zice catre mine ,,ma, tu ai aim'', i-am zis frumos ca nu am si ca daca doreste sufletelul lui ma poate verificat, sa-mi faca poze etc.Tura urmatoare ii dau iar head si zice ,,daca nu scoti aimu' iei destroy''.Bineinteles, tura urmatoare iar head la copilu copac si am si luat destroy.Vreau sa stiu daca de aia i-ati dat admin ca sa poata ,,pedepsi'' jucatorii care-s mai buni ca el sau care-l ,,fac de comando''?Vreau sa stiu pe baza la ce mi-a dat destroy.
Prin ceea ce face, imi da dreptate cu faptul ca nu am fost de acord cu el de la inceput.
Baietel, astept niste raspunsuri pertinente de la tine.

kam3l3on
Jucator JoinCS
Jucator JoinCS

Back to top Go down

tot eu, despre ,,prieteni'' Empty Re: tot eu, despre ,,prieteni''

Post  alooo Fri Apr 30, 2010 9:17 am

prima data se face un demo niste poze ceva nu se da destroy aiurea ... diabolic m'ai dezamagit Mad
alooo
alooo
Admin JoinCS
Admin JoinCS

Back to top Go down

Post  7h3 DeaMoN Fri Apr 30, 2010 1:24 pm

Deci imi pare rau diabolic tu ti-ai facut-o cu mana ta nu altcineva, tind sa te anunt cu tot regretul ca de azi nu mai esti admin pe Skynnet !

P:S Vreau sa va anunt pe toti admini de pe Skynnet, chiar daca aveti admin pe Skynnet nu va mai credeti buricul pamantului. Ii drept ca, daca esti admin esti mai "bun" decat ceilalti, pentru ca ai muncit pentru acel grad de admin. Va repet inca o data nu va mai credeti buricu pamantului !!!!!!!

Respectand regulamentul veti fii promovati in grad !
Nerespectarea regulamentului duce la scoaterea adminului !
7h3 DeaMoN
7h3 DeaMoN
Owners JoinCS
Owners JoinCS

Back to top Go down

Post  al^meu Tue May 04, 2010 1:12 am

dyabolic neai dezamagit....

asta sper sa fie singurul caz in care sa va dati zmei cu gradul vostru de pe server altfel veti patii ca si diabolic

al^meu
Moderator JoinCS
Moderator JoinCS

Back to top Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top