propun plugin
3 posters
Page 1 of 1
propun plugin
Acest plugin consta in faptul dupa cum se vede si in poza http://www.2shared.com/file/11983459/3d4fd885/bbbb.html
ASTEPT PARERILE VOASTRE
ASTEPT PARERILE VOASTRE
Guest- Guest
Re: propun plugin
La ce anume din poza te referi?
>>WhiTe.maMba<<- Admin JoinCS
Nus ce sa zic, daca nu face lag si ii de acord aL^taU il voi adauga pe server !
7h3 DeaMoN- Owners JoinCS
=*TnG*= *>Cryper<* wrote:La ce anume din poza te referi?
ma refer atunci cand pui brisca ti se fac omu invizibil si il vezi din fata gen wow
am sa mai aduc astazi niste poze sa vedeti
Guest- Guest
Adica lama cred. Ma rog,nush ce sa zic. Asa incurajam pandaa care oricum nu e posibila decat pe harti ceva mai mari iar comunitatea noastra inca nu are destui jucatori pentru harti mari dar sper cat de curand sa aiba. Acest mod ar fi fost interesant in cazul in care in continuare ar fi fost activ modul war3ft.
eu nu prea stiu ce sa zic,astep sa vad si parerile voastre si o s aveti si votul meu .
eu nu prea stiu ce sa zic,astep sa vad si parerile voastre si o s aveti si votul meu .
>>WhiTe.maMba<<- Admin JoinCS
=*TnG*= *>Cryper<* wrote:Adica lama cred. Ma rog,nush ce sa zic. Asa incurajam pandaa care oricum nu e posibila decat pe harti ceva mai mari iar comunitatea noastra inca nu are destui jucatori pentru harti mari dar sper cat de curand sa aiba. Acest mod ar fi fost interesant in cazul in care in continuare ar fi fost activ modul war3ft.
deci se vede ca nu ai inteles
sa te lamuresc
tu cand pui brisca te faci mai invizibil insa nu de tot te vezi si tragi in el lejer(in cazul in care nu ai probleme cu vederea...)
mie personal imi place cum se vede
inca o poza http://www.2shared.com/file/12008939/925b6bc5/aaaaaaaaaaaaaaaaaaa.html
Guest- Guest
Page 1 of 1