O rugaminte
4 posters
Page 1 of 1
O rugaminte
Am mai degraba o rugaminte decat o reclamatie.Se poate face ceva astfel ca serverul sa nu mai tot mute jucatorii chiar daca echipele sunt echilibrate(de ex. il schimb pe X cu Y, chiar daca se joaca 4 vs 4).Daca stau sa joc o ora pe server, dupa o jumate de ora sunt buimac de cap si pe cuvant de mai stiu daca sunt tero sau counter:).
Inca o rugaminte ar fi sa incercati (adminii) sa fiti prezenti, m-am saturat sa am ,,frigiderul plin'' (adica sa tot fiu injurat).
Va doresc o zi buna,
kam3l3on
Inca o rugaminte ar fi sa incercati (adminii) sa fiti prezenti, m-am saturat sa am ,,frigiderul plin'' (adica sa tot fiu injurat).
Va doresc o zi buna,
kam3l3on
kam3l3on- Jucator JoinCS
Re: O rugaminte
Ar fi bine sa fi si tu mai atent cand se schimba echipele. Este bine sa se echilibreze!
>>WhiTe.maMba<<- Admin JoinCS
Lasa-ma frate cu atentia.Nu vad rostul cand se joaca 4 vs 4 de ex sa tot il schimbi pe x cu y.Cand e 5 vs 3, mi se pare noramal sa-l pui pe x in echipa de 3 ca sa echilibrezi dar cand sunt echilibrate ca numar de jucatori echipele, nu vad rostul acestor rocade.
kam3l3on- Jucator JoinCS
Frate daca sunteti de exemplu 4 vs 4 pe harta, va schimba intre voi deoarece face ca echipele sa fie echilibrate ( adica sa fie amadoua la fel de bune ). Eu zic ca pluginul sa ramana pe server, deoarece daca nu exista admini pe server care sa mute jucatori atunci echipele for fi dezechilibrate.
7h3 DeaMoN- Owners JoinCS
7h3 DeaMoN wrote:Frate daca sunteti de exemplu 4 vs 4 pe harta, va schimba intre voi deoarece face ca echipele sa fie echilibrate ( adica sa fie amadoua la fel de bune ). Eu zic ca pluginul sa ramana pe server, deoarece daca nu exista admini pe server care sa mute jucatori atunci echipele for fi dezechilibrate.
deacord cu colegul meu
deci e PTB-ul care schimba pentru a fi echilibrate echipele pentru ca daca intra 1-2 bunio si sunt 3-4 slabi si castiga aia buni cateva runde schimba jucatorii pentru a fi echlibrat
Guest- Guest
speram ca team lamurit
daca mai ai si alte nelamuriri sa nu uiti sa apelezi pe forum
daca mai ai si alte nelamuriri sa nu uiti sa apelezi pe forum
Guest- Guest
Page 1 of 1