JoinCS
Bine ati venit. Comunnitatea JoinCS va ureaza vizionare Placuta. Adaugati la favorites server-ul nostru de CS joincs.idle.ro

Join the forum, it's quick and easy

JoinCS
Bine ati venit. Comunnitatea JoinCS va ureaza vizionare Placuta. Adaugati la favorites server-ul nostru de CS joincs.idle.ro
JoinCS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

O rugaminte

4 posters

Go down

O rugaminte Empty O rugaminte

Post  kam3l3on Wed Mar 10, 2010 10:12 pm

Am mai degraba o rugaminte decat o reclamatie.Se poate face ceva astfel ca serverul sa nu mai tot mute jucatorii chiar daca echipele sunt echilibrate(de ex. il schimb pe X cu Y, chiar daca se joaca 4 vs 4).Daca stau sa joc o ora pe server, dupa o jumate de ora sunt buimac de cap si pe cuvant de mai stiu daca sunt tero sau counter:).
Inca o rugaminte ar fi sa incercati (adminii) sa fiti prezenti, m-am saturat sa am ,,frigiderul plin'' (adica sa tot fiu injurat).

Va doresc o zi buna,

kam3l3on

kam3l3on
Jucator JoinCS
Jucator JoinCS

Back to top Go down

O rugaminte Empty Re: O rugaminte

Post  >>WhiTe.maMba<< Wed Mar 10, 2010 11:46 pm

Ar fi bine sa fi si tu mai atent cand se schimba echipele. Este bine sa se echilibreze!
>>WhiTe.maMba<<
>>WhiTe.maMba<<
Admin JoinCS
Admin JoinCS

Back to top Go down

Post  kam3l3on Thu Mar 11, 2010 3:07 am

Lasa-ma frate cu atentia.Nu vad rostul cand se joaca 4 vs 4 de ex sa tot il schimbi pe x cu y.Cand e 5 vs 3, mi se pare noramal sa-l pui pe x in echipa de 3 ca sa echilibrezi dar cand sunt echilibrate ca numar de jucatori echipele, nu vad rostul acestor rocade.

kam3l3on
Jucator JoinCS
Jucator JoinCS

Back to top Go down

Post  7h3 DeaMoN Thu Mar 11, 2010 5:53 am

Frate daca sunteti de exemplu 4 vs 4 pe harta, va schimba intre voi deoarece face ca echipele sa fie echilibrate ( adica sa fie amadoua la fel de bune ). Eu zic ca pluginul sa ramana pe server, deoarece daca nu exista admini pe server care sa mute jucatori atunci echipele for fi dezechilibrate.
7h3 DeaMoN
7h3 DeaMoN
Owners JoinCS
Owners JoinCS

Back to top Go down

Post  Guest Thu Mar 11, 2010 6:26 am

7h3 DeaMoN wrote:Frate daca sunteti de exemplu 4 vs 4 pe harta, va schimba intre voi deoarece face ca echipele sa fie echilibrate ( adica sa fie amadoua la fel de bune ). Eu zic ca pluginul sa ramana pe server, deoarece daca nu exista admini pe server care sa mute jucatori atunci echipele for fi dezechilibrate.

deacord cu colegul meu
deci e PTB-ul care schimba pentru a fi echilibrate echipele pentru ca daca intra 1-2 bunio si sunt 3-4 slabi si castiga aia buni cateva runde schimba jucatorii pentru a fi echlibrat

Guest
Guest

Back to top Go down

Post  SouLKeePeR Mon Mar 22, 2010 3:03 pm

Topic Closed !
SouLKeePeR
SouLKeePeR
Owners JoinCS
Owners JoinCS

https://joincs.darkbb.com

Back to top Go down