JoinCS
Bine ati venit. Comunnitatea JoinCS va ureaza vizionare Placuta. Adaugati la favorites server-ul nostru de CS joincs.idle.ro

Join the forum, it's quick and easy

JoinCS
Bine ati venit. Comunnitatea JoinCS va ureaza vizionare Placuta. Adaugati la favorites server-ul nostru de CS joincs.idle.ro
JoinCS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ptr 7h3 deamond

JoinCS :: Forum :: Diverse

Go down

ptr 7h3 deamond Empty ptr 7h3 deamond

Post  Guest Fri Mar 26, 2010 2:45 pm

Am deschis acest thread pentru a demonstra colegului meu si tuturor ca joc de pe steam si fara coduri ptr ca am auzit vorbe despre mn ca sunt codat....ca si un om fara coduri pun dovada si sper sa va uitati bine pe acest demo ptr ca se vede clar cum dau
daca mai aud si discutii cu coduri in cfg am sal postez si pe ala insa singurul cod care il stiu eu in cfg e no-recoil si jucand de pe steam nul bag
7h3 deamond te contrazic la faza cu valve ca daca joci de pe steam cu coduri nu te prinde ....te prind ei si daca joci cu coduri unde scrie mare cat casa ca nu le depisteaza valve tot nu e adv

ASTEPT PARERILE VOASTRE 7H3 SI SOUL IN SPECIAL DAR SI RESTU POT SASI DEA CU PAREREA DUPA CE SE UITA PE DEMO

http://jump.fm/IVNVO

si mai vreau sa adaug ceva inainte cand eram lasat in pace sa-mi fac treaba server/forum nu era cearta acuma deja incep sa se iveasca certile si mie numi place

Guest
Guest

Back to top Go down

ptr 7h3 deamond Empty Re: ptr 7h3 deamond

Post  7h3 DeaMoN Sat Mar 27, 2010 8:54 am

M-am inselat, nu esti codat!
7h3 DeaMoN
7h3 DeaMoN
Owners JoinCS
Owners JoinCS

Back to top Go down

Post  Guest Sun Mar 28, 2010 5:05 am

Nu-mi permit sa joc cu coduri mai ales ca am un grad aici si muncesc cu redirectele ca sa-mi bat joc de mine si de steam

PS daca sunteti interesat de cfg ma contactati si l-am uploadat e facut de mine cap-coada

Guest
Guest

Back to top Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

JoinCS :: Forum :: Diverse